Το απόλυτο Ιατρικό πρόγραμμα.

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

210 4137 123

Καλέστε και επωφεληθείτε από την προσφορά . Κερδίστε χρόνο


  
Το απόλυτο Ιατρικό πρόγραμμα.

 

 

 


Τί εξοπλισμό και λογισμικό χρειάζομαι;

 Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο internet. Από υπολογιστή, ταμπλέτα, κινητό, μέχρι τηλεόραση! Δεν παίζει ρόλο τι λειτουργικό σύστημα έχετε (Windows, iOS, Linux, Android κ.α.), αρκεί να έχετε έναν οποιονδήποτε browser (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera κ.α.).

 

Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα μου στο «σύννεφο»;

Η τεχνολογία cloud computing φτιάχτηκε με τη λογική της ασφάλειας και της απρόσκοπτης λειτουργίας. Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα ασφάλειας και κρυπτογράφησης δεδομένων (SSL 128bit), εγγυούμαστε ότι οι εγγραφές σας θα είναι πάντοτε διαθέσιμες.

 

Με τόσο χαμηλές τιμές, βγάζετε κέρδος;

Ναι, η εταιρία στηρίζεται σε νέα μοντέλα οικονομίας χωρίς μεγάλα πάγια, λειτουργικά και διαφημιστικά κόστη, με αποτέλεσμα να κερδίζουμε αρκετά χρήματα για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, να συντηρούμε και να εξελίσσουμε τον κώδικα.

 

Εάν αποφασίσω να σταματήσω, χάνω τα δεδομένα μου;

Με το  ποτέ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα δεδομένα σας. Ακόμη και εάν σταματήσετε τη συνδρομή σας, θα έχετε πάντα πρόσβαση στα στοιχεία σας.

 

 Κάθε πότε χρειάζεται να παίρνω αντίγραφα ασφαλείας (BackUp);

Η απάντηση είναι …ποτέ!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαθούν δεδομένα από τους
servers μας. Καθημερινά κρατάμε backup σε τρία διαφορετικά Data Centers.

 

Πώς μεταφέρω το πρόγραμμα που έχω στο  ΄

Υπάρχουν ειδικές «γέφυρες» διαθέσιμες, για να μεταφέρουν όλα τα στοιχεία που ήδη έχετε καταχωρημένα στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, προς το  .

 

Υπάρχει συμβόλαιο συντήρησης και υποστήριξης;

Όχι, δεν χρειάζονται τέτοια επιπλέον συμβόλαια ή χρεώσεις.
Στη συνδρομή σας περιλαμβάνονται πάντα οι τελευταίες ενημερώσεις, ενώ 365 ημέρες το χρόνο υπάρχει διαθέσιμος πάντα κάποιος τεχνικός να σας βοηθήσει μέσω τηλεφώνου ή
Online.

Προσφέρετε Συμβόλαιο Διασφάλισης Επιπέδου Ποιότητας (SLA);

Διαθέτουμε συστοιχίες servers σε τρία διαφορετικά Data Centers για να μπορούμε να σας δίνουμε το πιο απλό και ξεκάθαρο Service Level Agreement (SLA) στην Ελληνική αγορά.